Ömer Ege Ortaokulu

WEB https://omeregeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : SAKALLI MAHALLESİ YUNUSEMRE / MANİSA
VİZYON : Bilimsel akademik ve sportif eğitim ile öğrencilerini başarıya hazırlayan, kişiye özgü rehberlik hizmetleriyle fark yaratan ülke çapında okul olmak.
MİSYON : Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak gelecek nesillerin hizmetinde olmak. Ve böylece çocuklarımızın; ülkemizde ve dünyada hayal ettikleri lise ve üniversitelere yerleşerek, öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkesi ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :500
Öğretim Şekli :TAM GÜN İKİLİ EĞİTİM YAPILMAKTA OLUP ve HAFTA SONU 2 GÜN DYK OLMAK ÜZERE 7 GÜN EĞİTİM ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. İLKOKUL VE ORTAOKUL TEK İDARE VARDIR.
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM ŞAHSİ ARAÇLAR İLE YAPIULMAKTADIR. SERVİS -OTOBÜS VEYA DOLMUŞ YOKTUR
Yerleşim Yeri : SAKALLI KÖYÜ YAKLAŞIK 300 NÜFUSLU BİR KÖYDÜR.OKULUMUZA SAKALLI DIŞINDA ASMACIK UZUNLAR VE RECEPLİ KÖYLERİNDEN TAŞIMALI OLARAK ÖĞRENCİ GELMEKTEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ BERGAMA SINIRINDA YER ALMAKTA OLUP İL MERKEZİNE 68 KM UZAKLIKTA. İLÇE MERKEZİNE 75 KM UZAKLIKTA
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2016-2017 YILDIZ KIZLAR FUTSAL İL DÖRDÜNCÜLÜĞÜ
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK BİLİM FUARI KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR VE SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ